İlçe Merkezi Peyzaj Projesi

Samsun–Bafra-Sinop yolu üzerinde bulunan ilçemiz şehirlerarası yol güzergâhı üzerinde olması sebebiyle elde ettiği avantajı daha verimli kullanabilmesi için, anayolun her iki yakasının yeniden düzenlenerek akılda kalan bir yapıya kavuşturulması düşünülmüş ve bir Peyzaj Projesi hazırlanmıştır.

Proje kapsamında, Projenin Meydan kısmı Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza devredilmiştir. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan çift taraflı yaya kaldırımları Karayolları Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda olduğundan, Belediye Başkanımız SayınOsman Toaploğlu'nun girişimleri sonucunda kaldırım yenileme çalışmaları Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilmiş ve çalışmalar başlamıştır. Projenin peyzaj bölümü belediyemiz tarafından gerçekleştirilecektir.