7’den 70’e Bisiklet Sürdüler.

İlçemizde 7.Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında bisiklet gezisi düzenledi.

İlçemizde 7.Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen bisiklet gezisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Her yaştan yaklaşık 450 kişinin katıldığı ve saat kulesi önünden başlayan bisiklet gezisi Şehit İsmail Bektaş Spor Kompleksinde son buldu.

19 Mayıs kaymakamı Yavuz Güner, Başkanımız Osman Topaloğlu’nun katıldığı 3 kilometrelik bisiklet gezisi sonunda bisiklet gezisine katılanlar arasında yapılan çekilişle 90 kişiye çeşitli hediyeler verildi.

Başkanımız Osman Topaloğlu “Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bisiklet gezisi büyük ilgi görüyor. Bu etkinliğimizi başta gençlerimiz olmak üzere her yaştan vatandaşımızı sağlıklı yaşama ve spora yönlendirmek için yapıyoruz” dedi.

Bisiklet gezisinin ardından Kuş Cenneti ve Nebiyan Ormanları gezisi yapıldı.