Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı.

İlçemiz Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle adak olarak 1 küçükbaş hayvan kestirdi.

Törende konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin; “ Hizmet yürüten tüm personelimizin Polis Haftası’nı kutluyorum. Polisimiz 24 saat görev yapıyor ve oldukça zor bir işin üstesinden geliyor. Halkımızdan aldığımız destek, moral ve güven duygusu ile daha iyi ve güzeli yakalama adına heyecan duyuyoruz. Polis teşkilatı olarak mazimizden ve toplumumuzdan aldığımız güç ile çalışıyoruz. Güvenlik hizmetlerinin toplumun katılım ve desteğini sağlamak suretiyle etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesini, vatandaş polis ilişkilerinin geliştirilmesini sağlamak maksadındayız ” dedi.

Tören sonrası ilçe emniyet müdürlüğü toplantı salonunda konuşma yapan Başkanımız Osman Topaloğlu “Huzur ve güvenin sağlanması için gece gündüz demeden her türlü olumsuz şartlarda en üst noktada çalışan emniyet teşkilatımızın göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalardan dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. Polis teşkilatımız halkımıza büyük güven vermektedir. Bu vesile ile Emniyet teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Kurban kesimi törenine 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abdullah Tekelier, Başkanımız Osman Topaloğlu,  19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin, Daire Amirleri, Muhtarlar ve Emniyet Mensupları katıldı.