Başkanımız Dağköy Mahallesinde Düzenlenen Kahvaltı Programına Katıldı.

Başkanımız Osman Topaloğlu, 19 Mayıs’lı iş adamı Recep Asal’ın düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

İlçemiz Dağköy Mahallesinde gerçekleşen kahvaltı programında geçtiğimiz günlerde kendi mahallesi olan Dağköy’e camii yaptıran Recap Asal’a başkanımız Osman Topaloğlu teşekkür etti.

Gelecek nesillerin yapılan camilerde yetişerek, büyüyeceklerini dile getiren başkanımız Osman Topaloğlu” Dünyada kalıcı bir eser bırakmak ve hayata veda ettikten sonra anılmak adına yapılabilecek en güzel davranışlardan biri. İlçemize böyle güzel bir camiiyi kazandırdığı için Recep Asal abimize teşekkür ederim. Ayrıca bu kahvaltı programı içinde kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Recep Asal camii yapımında başkanımız bize her türlü desteği sağlamıştır ve yoğun programına rağmen kahvaltı programımıza katılmıştır kendisine çok teşekkür ederim” dedi.