Makaleler

Başkan Osman Topaloğlu'nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı;

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Engellilere sosyal ve genel hizmetleri en güzel şekilde yapmanın hem sosyal devlet anlayışının hem de vicdani sorumluluğun görevi olduğunu söyleyen Başkan Topaloğlu; "Bu konuda gereken duyarlılığın artması, bilinç ve hassasiyetin daha da artması temennimizdir.

Engellilerin üreten, bağımsız bireyler olarak spordan sanata yönetimden ticarete sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilmesi için sivil toplum kuruluşlarına ayrı ayrı görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Engelli vatandaşlarımızın başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi şartlara kavuşabilmeleri için toplumsal ilgi ve duyarlılığımız hız kazanmaktadır. Yapacağımız çalışmalarda engelli insanlarımızı unutmamız mümkün değil onlara her zaman destek olacağımızı bilinmesini istiyorum" dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı

Osman TOPALOĞLU